fredag 2 maj 2008

Reflektioner från den största dagen

Aubi rider på en bock? Nä, får nöja sig med standardget. Här uträttas inga stordåd som förtjänar ett coolare riddjur. Men egentligen ser det mer ut som om Aubi blivit uppspikad som en trofé på väggen hemma hos en storviltsjägare. Om det gick att göra så i WoW skulle Aubi numera hänga på en hel del väggar hemma hos Hordisar. Idag har varit rent ut sagt förfärligt bråkigt.




Här var det skjutvapen av grövre kaliber. Man ser ofta en massa gnistrande, flammande, lysande, blixtrande svärd och enorma bössor som ibland är större än gubben som bär dem. Vad har Aubi? Ett litet trollspö med en gullig fe-stjärna på och en pinne. Tja, don efter person.

Sen ska vi inte tala om kläder, armor. Mail, plate, leather, jo jo, det är grejer det. Vad har Aubi? Cloth! Inte så konstigt att hon titt som tätt ligger i en hög och fungerar mest som en trasa att torka golvet med.


Men allt det där uppvägs av en sak, Aubi är numera level 70. Hurra! Och har en Flying Mount. Hurra!





"If the sky that we look upon should tumble and fall. Or the mountain should crumble to the sea. I won't cry, I won't cry, no, I won't she'd a tear just as long as you stand, stand by me."

Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ett jätte grattis och välkommen till toppen!

Anonym sa...

Selkss -Tackar. Vilken känsla. Och ingen exp mätare, så skönt. Just nu flaxar Aubi bara runt och myser.

Trulli sa...

GRATTIS!!!
Nubörjar livet ;-).

Trulli

Anonym sa...

Trulli - Tack, du har så rätt nu börjar livet. Det är så härligt. Och ingen exp mätare att kämpa med.