måndag 22 december 2008

A date

Sjölejonen har problem, de träffar inte varandra. Sitter på var sida om sundet och åbäkar sig. Hjältar och hjältinnor får rycka in och hjälpa krakarna att träffas. Dating service?

Nu var det inte helt lätt att ordna till det för sjölejonen, först fånga fisk bland tuffa hajar som nafsade rejält i Aubi. Sedan med hjälp av fisk locka med sig en av hannarna över till sidan där honorna satt. Den biten var lätt. När väl sjölejonen fick syn på varandra uppstod genast tycke, hjärtans gulligt. Jag gillar den här questen, den är så söt. Det är en daglig quest för Valrossfolket så Aubi kommer att göra den ett bra tag framöver.

Aubi har mött en riktig Hordehjälte, värd beundran. Först attackerade han med full kraft men slutade när Aubi inte försvarade sig. Han stannade upp och bad om ursäkt. Det var otroligt fint gjort. Aubi kastade en slängkyss till hjälten och galopperade lätt om hjärtat vidare. Nu är väl inte en slängkyss det lämpligaste men det var det enda jag hittade när jag skulle vara lite snabb att besvara artigheten. Får väl ursäkta mig med att Aubi är en tant och då är det brukligt att pussa på allt som är gulligt.

Inga kommentarer: