lördag 27 december 2008

Villospår

Aubi stötte på råttfolket "Snowplain Zealot" och de var ovänner med henne. Aubi ville egentligen bara rida förbi, men icke, de envisades med att bråka. Suck, det blev för Aubi att vifta med trollstaven och ibland slå med käppen för att freda sig.

Av någon anledning förde råttfolket "Zealot" tankarna till Seloterna. Kanske för de lustiga hattarna de har på sig, kanske för att Aubis kamplust sviktar och för känslan av trötthet över att ständigt kämpa sig fram tynger. Aubi är visst på det filosofiska viset idag. Behöver nog rycka upp sig så att hon inte hamnar i ett avlägset kloster där hon får ägna all sin tid till att fundera över allehanda djupa saker. Hon skulle kunna söka svaret på varför råttfolket "Zealot" fått bära bördan av att liknas med Seloterna.

Nu när Aubi är i level 76 är det dags att tåga vidare i världen och se vad andra länder har att erbjuda. Farväl Dragonblight, det var inte kul så länge det varade. Aubi blickar mot den lockande horisonten övertygad om att någonstans finns ett fint smultronställe som hon kan göra till sitt.

Inga kommentarer: