tisdag 18 december 2007

Så glittrande var havet

Det blev fiske ikväll. Stod vid Tanaris strand och filosoferade. Fiskarna nappade inte så bra, de flesta rymde från kroken. Det tog en evinnerlig tid att få några fjuttiga ålar. Och så blev Aubi överfallen ett antal gånger av Hordes. Ser de inte att det är en fridfull stund med havet och fiskarna. Kan de inte låta en trött fiskare vara i fred. Kan väl harkla sig innan de attackerar, det skulle vara lite mer artigt.

"Rudy's on the midway and Jacob's in the hole. The monkey's on the ladder. The devil shovels coal. With crows as big as airplanes. The lion has three heads. And someone will eat the skin that he sheds. And the earth died screaming. While I lay dreaming of you."

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!

Skall du stå och fiska i Tanaris så är det bra att gå längst bort till vänster och ta sig runt en klippa, där brukar man kunna få stå i fred.
Rogue är en utmärkt karaktär om man inte vill bli dödad så ofta. Bara att göra sig osynlig:D
Du kan förresten inte resa in till Outland och Hellfire på egen hand innan du har nått lvl 58. En warlock kan dock "summona" in dig dit.

God fortsättning
Vittfarne

Anonym sa...

Hej på dig. Jag har inte varit uppmärksam på att det kommit en kommentar.
Att vara osynlig har jag önskat många gånger men men man kan inte få allt. Fiska är jätteroligt och ganska skönt när man är lite slö och inte vill slåss hela tiden.