lördag 1 december 2007

Och en gång till

Trodde att det var färdigt med Stranglethorn men så var inte fallet. Studsade tillbaka dit i alla fall. Tänkte att jag skulle kunna hitta en ål i Stranglethorn, det gjorde jag inte. Aubi fick bara bita i gräset om och om igen. Ambitionen nu är att komma upp till 225/225 med fisket så det blir till att hitta ett annat ställe att fiska på.

Var och lekte i Dustwallow Marsh, sprang än hit och än dit. Det var inte så trevligt där. Hamnade så småningom i The Barrens, tvärvände och sprang tillbaka till staden och tryggheten. Hu, så hemskt det var. På något sätt tror jag att så fort Aubi sätter en fot över gränsen till Horde-land så börjar alarmklockorna ringa inne hos gränsvakterna. En hel arme av Hordes skyndar till försvar och sätter efter Aubi. Det känns så i alla fall.

Nu syns inte den fula hatten längre. Jag fick hjälp med att dölja den, skönt, det kändes fånigt att ränna runt som en övervintrande Halloweenentusiast.

"And though I wear a uniform I was not born to fight; all these wounded boys you lie beside, goodnight, my friends, goodnight."

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer: