måndag 21 april 2008

Slitsamt

Gno och kila är vad jag ägnat mig åt. Allt för ett ynka recept. Behövde 7000 reputation-poäng vilket innebar att ta ner 18 monster för att få 750 poäng. Det tog sin modiga tid att få ihop poängen men Aubi fick sitt recept. Och egentligen inte till någon nytta alls. Behöver inte receptet ville bara ha det för att det fanns att få tag i. Ganska knäppt. Vilken nytta har ett recept som gör "earth to water"?

"So I stumbled from that barroom not so tall and not so proud. And behind me I still hear the hoots of laughter of the crowd. But my eyes still see and my nose still works and my teeth're still in my mouth. And you know I guess that makes me the winner."

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

HEHE förlåt men jag hadde hittat på något roligare!! d var jo inget vidare roligt recept B-).

Drog hem på lunchen idag, och flög omkring i 45 min, bara flög och njöt, vilken känsla. Sen köpte jag tailoring recept för aldeles för mycke pengar, bara för att upptäcka att man tydligen måste specialisera sig på Tailoring för att kunna använda de, man kan specialisera sig på spell eller nån annan så jag valde spell- och då måste jag utföra en quest... och jag som trode att d var över med questing B-). Tänker också försöka mig på den dagliga cooking questen, tydligen kan man få ett recept på CHOKOLADE CAKE, som gör att man känner sig glad i en halvtimme, GÖTT.

Nu får du allt öka tempot lite, de finns tydligen massor av roliga grejor att göra vid 70, men att upptäcka de ensam e inte lika roligt (får väl hoppas att jag får kak receptet).

Anonym sa...

Selkss - mums, då får du bjuda på kaka så får vi se vad som händer.
Quster tar aldrig slut verkar det som. Jag har massor som väntar på att slutföras. Så när du njutit färdigt av din nya fina fågel är du välkommen att hjälpa mig med quester.
Så spännande med en Tailoring-quest. Vad innebär den? Jättesvår eller?